به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل استانداری البرز، "مجتبی عبداللهی" در جلسه ستاد تنظیم بازار استان که روز شنبه ۲۶ اسفند ماه ۱۴۰۲ در سالن جلسات حوزه استاندار و پس از ستاد ملی تنظیم بازار با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، ضمن تبریک ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات، افزود: نظارت بر تولید و توزیع گوشت گرم قرمز در استان باید با تمام ظرفیت های تولیدی و نظارتی استان صورت گیرد.
وی ادامه داد: حفظ ثبات در بازار به نظارت جدی اتاق اصناف، اتحادیه ها و در مراتب بالاتر اداره کل صمت و دستگاه های نظارتی، نیاز دارد.
عبداللهی گفت: یکی از دغدغههای فعالان حوزه دامداری و دامپروری، گسترش مناطق مسکونی و نزدیک بودن این مراکز به محل زندگی مردم است.
وی افزود: باید جانمایی مناسب جهت انتقال دامداری ها و تجمیع فعالیت ها در این نقطه است.
استاندار گفت: قیمت های مختلفی با توجه به تنوع عرضه تولیدات دامی وجود دارد و مردم را دچار سردرگمی می کند بنابراین باید تدبیری اتخاذ شود که در این راستا تخلف و سو استفاده صورت نگیرد.
وی افزود: رستوران ها و مراکز عرضه غذا نیز در استان باید قیمت های خود را براساس کیفیت گوشتی که تهیه می کنند، متناسب سازی کنند چراکه در این حوزه نیز امکان تخلف وجود دارد.
عبداللهی گفت: ایجاد توازن بین تولید و توزیع نیاز به برنامه ریزی و نظارت دارد و ضروری است ظرفیت های تولید گوشت استان شناسایی و بهره برداری شود.
وی افزود: جلسات تنظیم بازار باید با هدف رصد لحظه به لحظه بازار، منظم و مستمر برگزار شود.
استاندار البرز گفت: نمایشگاه های عرضه مستقیم کالا در سراسر استان فعالیت موثر داشته باشند و باید از ظرفیت تولیدکنندگان استان بر عرضه زیر قیمت بازار، استفاده شود.
وی افزود: ارتقا کیفیت معیشت مردم یک مسئولیت خطیر و مهم برای ما محسوب میشود بنابراین باید از تمامی توان و ظرفیت خود در این رابطه بهره برداری کنیم.
استاندار البرز در ستاد تنظیم بازار:
ایجاد توازن بین تولید و توزیع نیاز به برنامه ریزی و نظارت دقیق دارد
نماینده عالی دولت در استان البرز گفت: ارتقا کیفیت معیشت مردم یک مسئولیت خطیر و مهم برای ما محسوب میشود بنابراین باید از تمامی توان و ظرفیت خود در این رابطه بهره برداری کنیم.
نظر شما